Navigation Menu

Manikyr

På många SiV har vi haft möjlighet att erbjuda kringaktiviteter och även detta år kommer Catti Nilsson att finnas på plats för att hjälpa oss att få våra viktigaste handarbets-verktyg i bästa form! Catti har varit med under många år och därför känns det så klart extra kul att kunna erbjuda hennes omtyckta behandlingar.

Nedan är lista på behandlingar och dess priser. Catti har öppet samma tider som Torget (lördag 10-18 och söndag 10-14). Din anmälan, som är bindande, skickar du in till anmalan@stickfestivast.se och i den skriver du dels vilken behandling du önskar bokad samt önskemål om vilken tid du önskar ha den. Skriv gärna med två alternativa tider utifall ditt förstahandsval redan skulle vara bokat.

naglar

Mini  – ca 30 min – 300:-

Rengöring av nagelplattan samt konditionerande behandling av nagelband & händer. Filning samt lackning i en färg.

Klassisk – ca 50 min – 400:-

Som ovan samt handbad, peeling och lättare massage upp till armbågarna.

SPA  – ca 80 min – 595:-

En lyxig behandling för dig som vill ha det lilla extra! Ger händerna maximalt med vitaminer och mineraler. Rengöring av nagelplattan samt konditionerade behandling av nagelband & händer. Handbad, djuprengörande peeling & handmassage. För bästa resultat avslutas med ett paraffinbad. Filning & lackning med en färg.

För män – ca 45 min – 375:-

Som klassisk, utan lackning.

Enbart paraffinbad  ca 30 min – 250:-

Paraffinbad i samband med behandling  150:-

Peeling av händerna. Sedan doppas händerna i varm paraffin. Avslutas med massage.
Paraffinbad används bla för att öka blodcirkulationen, mjuka upp torra händer och för att lindra smärtan vid reumatism och artrit. Paraffinbad öppnar upp porerna och kapslar in värme och fukt i huden. Värmen ökar blodgenomströmningen och gör huden mjuk och sammetslen. Denna behandling är särskilt lämplig för personer med mycket torra händer. Paraffinbad rekommenderas ej om man har sår, utslag, vårtor eller eksem.

Enbart lackning – 20 min – 110:-