Häng med SiV på FB!

3 – 8 september 2020
Häng med på det festliga stick-äventyret “Sticka till Sopot”! Här blandar vi garn, spa, mat, textil, shopping och sightseeing om vartannat och får till en trevlig mix av Polen på ett par dagar. Vi tar denna gången båten ut i världen från Karlskrona och landar i Gdynia för vidare färd. Klart du skall sticka till Polen!?!

Önskar du inte vara med på båtresan så finns det ett alternativ där du tar dig till hotellet på egen hand och sammanstrålar med gruppen dag 2. Mer information om detta längre ned.

Dag 1. (3 september, 2020)
Avresa från Karlskrona, samling 19.30, med Stena Line. Gemensam middag på färjan.
Övernattning på färjan. Alla hytter lika – alla med havsutsikt.

Dag 2. (4 september, 2020)
Ankomst Gdynia, transfer till Sopot och checka in på hotellet, ”Sopot Marriott Resort & Spa”. Länk till hotellets hemsida.
Tid att njuta i spa – såväl inomhus som utomhuspool. Önskar du boka till behandlingar så finner du meny och prislista för detta här: www.mera-spa.com. Vi hjälper gärna till med att boka dessa.
Man kan också strosa in till stan, promenera på stranden eller ta en drink på tak-terassen om vädret tillåter. På kvällen gemensam middag på restaurang i Sopot.

Dag 3. (5 september, 2020)
Avresa till Torun och stickfestival, Drutozlot, tidig morgon (årets program ligger ännu inte uppe men kommer inom kort). Inträde ingår. Besök på festivalen på egen hand. Vi har med oss en engelskspråkig assistent under dagen. Tillbaka till Sopot sen eftermiddag med gemensam transfer. Middag på egen hand.

Dag 4. (6 september, 2020)
Avfärd till Gdansk där vi får en guidad tur i gamla stan. Vi har med oss engelskspråkig guide under dagen – både för turen i gamla stan som för de olika besöken.
Vi besöker stick-intressanta ställen tillsammans. Lunch på egen hand innan avfärd tillbaka till hotellet.

Önskar man stanna kvar i Gdansk så tar man en taxi tillbaka för ca 200:- På kvällen blir det gemensam middag på hotellet med traditionell Knit Battle i samband med middagen.

Dag 5. (7 september, 2020)
Tid att njuta av Sopot, kanske boka tid för behandlingar – du checkar ut från hotellet vid 11.

Självklart kan du fortsatt njuta av spa på hotellet, men vi har dessutom ett utrymme reserverat för oss om det är så att någon vill fördjupa sig i olika stick-teckniker: Linda är din guide när vi tänker att vi tar upp allehanda klurigheter i en ”super-workshop”: magic loop, montering, sticka uppifrån och ned, strumpstickning, byta material i mönster, Ravelry…känner vi oss inte klara på hotellet – ja, då fortsätter vi på båt-resan hem! Har du specifika önskemål som du vill att vi avhandlar här så meddela gärna detta i förväg.

Kl 15 avresa till “Fashion house outlet” där vi får ett par timmars tid till allmän shopping för den som är sugen på det.

Vidare till Stena Lines terminal ca 19.00 för avresa hem mot Karlskrona.
Gemensam middag ombord.

Dag 6. (8 september, 2020)
Ankomst Karlskrona på morgonen – ca 07.00.

Pris:

Del i dubbelrum 9 850:-
Enkelrum 15 350:-

I priset ingår:
1 natt del i hytt Karlskrona – Gdynia, inklusive frukost
3 nätter Sopot Marriott Resort & Spa, inklusive frukost
1 natt del i hytt Gdynia – Karlskrona, inklusive frukost
Material till “Knit-Along”
1 middag ombord på ditresa
1 middag på restaurang i Sopot
1 middag på hotell Sopot Marriott Resort & Spa
1 middag på ombord på hemresan
Transfer till och och från båten Gdynia – Sopot
Tillgång till hotellets spa – möjlighet att boka till egna behandlingar
Bussresa, inträde samt engelskspråkig assistens till garnfestivalen Drutozlot
Bussresa och guidning till gamla stan i Gdansk
“Pick-my-brain”-workshop med Linda Berglund Skrubbe
Bussresa och besök på Fashion house outlet.
Bussresor och besök till diverse “garn-stopp” med engelskspråkig assistent.

Sticka till Sopot – utan båtresa:
Priset blir istället för del i dubbelrum: 7 750:- och enkelrum: 13 350:-
Det ingår samma som ovan dock utan färja/hytt dag 1 och 5 samt middagar dessa dagar.
Man ansluter då dag 2 vid hotellet och lämnar gruppen dag 5.
Ett dagspris (200217) är ca 2000:- för flyg Göteborg – Gdansk, tur och retur. Men flygbiljetters pris är som sagt en dagsvara och kan ändra sig från dag till dig.

Skulle man vilja lägga till några dagar före eller efter “Sticka till Polen” så hjälper gärna EcoLyx, kontakt Ulrika Löfdahl, dig att boka detta. info@ecolyx.com eller telefon 031-245830 .

Anmälan:
Din anmälan skickar du in till anmalan@stickfestivast.se och sedan får du du inom någon dag tillbaka en bekräftelse på plats på resan.

Uppge i anmälan: namn, adress, telefon, om du vill dela rum med något eller om du önskar enkelrum samt om du har några eventuella allergier.

Bokningsregler:
Anmälningsavgiften, dvs 30% av resans pris skall därefter inbetalas inom 10 dagar från det du har fått din bekräftelse. Resterande del av summan skall inbetalas senast 190501. Inbetalning sker till resebyrån Ecospheres AB/Ecolyx bankgiro: 691-9351

Inbetalad anmälningsavgift återbetalas ej i händelse av att du behöver avboka.
Vid avbokning av resan efter 190601 så debiteras 50% av resans pris.
Vid avbokning av resan efter 190801 så debiteras 100% av resans pris

Fullständiga resevillkor på: ecolyx.com

Antalet platser är begränsat då tanken är att det skall vara en mindre grupp.
För att resan skall kunna genomföras så krävs ett visst antal anmälningar – skulle resan av denna anledning ställas in så sker självklart full återbetalning. 
I priset ingår inte: luncher , en middag, city tax, inträden till museum och eventuella andra aktiviteter utanför program samt försäkring.
Prisändringar före avresa kan inträffa som följd av slutförsäljning, nya eller ändrade skatter, avgifter, valutakurser och andra omständigheter som vi omöjligt kan förutse. Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar. Observera att mindre ändringar i programmet kan komma att ske.

Bilderna på sidan tillhör Ecolyx