Häng med SiV på FB!

Vi kommer på “SiV-20” befinna oss på vackra Marstrand, nordväst om Göteborg, och konferensanläggningen Villa Martime. Villa Maritime ligger mitt på kajen, direkt till vänster när du kommer av den personfärja som man måste åka med för att komma över till Marstrandsön.

Maritime exteriört

Restaurangen-pa-Maritime1

Marstrand ligger ca 45 minuter med bil från Göteborg men det går utmärkt att ta sig dit med buss från till exempel Centralstationen i Göteborg. Information om tider och priser för bussresa finns på www.vasttrafik.se 

Biltrafik är förbjuden på Marstrand utan du parkerar bilen på närliggande ön Koön – det finns gott om parkeringsplatser vid den här tiden av året – observera att det inte längre är fri parkering.  Man tar därefter en personfärja över till Marstrand – färjan tar bara ett par minuter och när du anländer Marstrand ligger Villa Maritime precis till vänster på kajen. Biljett till färjan (f n 34:- t/r) löser man i kiosken innan överfart eller via sms/biljettautomaten. Observera att biljetten till färjan inte längre ingår i din bussbiljett om du åker buss till Marstrand.

[map id=”1″]